Vista Style Builder

   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [BUG] VSB doesn't display imported image.  (Read 4483 times)
K-Johnson
Beta Tester
Dedicated Themer
*
Posts: 275



View Profile WWW
« on: February 17, 2009, 02:40:44 am »

VSB's indexing is off at:

[Address, Breadcrumb & Search > Breadcrumb > Aero > Normal > Active > <1>]
[Address, Breadcrumb & Search > Breadcrumb > Aero > Normal > InActive > <1>]
[Address, Breadcrumb & Search > Breadcrumb > Aero > Max > Active > <1>]
[Address, Breadcrumb & Search > Breadcrumb > Aero > Max > InActive > <1>]

1.  Import an image, select either "Resize new image" or "Replace old image", it doesn't matter which one you choose.

2.  Notice how the preview area shows nothing now when it should be showing your imported image.  It shows up fine in the theme preview, however.

Please report back to me to confirm this bug.  I'd like to know if Ave is still working on fixing the bugs I mentioned previously.  He's been quiet as of late.
Logged
Panda X
Administrator
Dedicated Helper
*****
Posts: 1627



View Profile
« Reply #1 on: February 17, 2009, 03:37:25 am »

It's showing it there for me. But only after I reselect the <1> so it can re-read.
Logged
K-Johnson
Beta Tester
Dedicated Themer
*
Posts: 275



View Profile WWW
« Reply #2 on: February 21, 2009, 11:23:48 pm »

That's good to know.  Maybe he can roll this kink out in the next version  Smiley
Logged
AndreasV
Administrator
Dedicated Themer
*****
Posts: 158


View Profile
« Reply #3 on: February 22, 2009, 02:45:43 am »

Seems like a refresh issue indeed. I'll investigate it and, when hopefully found, fix the issue in the next update.
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!