Vista Style Builder

   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: The Base Project.  (Read 10465 times)
Panda X
Administrator
Dedicated Helper
*****
Posts: 1627



View Profile
« on: May 23, 2011, 07:45:16 am »

As some of you may know, Base maps almost all hardcoded values from the theme's shellstyle.dll to the msstyles. This way you can have more control over your theme making it easier to make modifications without having to make modifications to the UIFile.

This project is an ongoing community project. The idea is to continuously update Base with code/ideas from other themers that can be done within Shellstyle.dll.

So if you have ideas that you would like to see make it into Base, post them here.


Release Info:
Current Release: 1.0.0
Latest Unreleased: 1.0.1
Logged
Dave Senior
Beta Tester
Dedicated Themer
*
Posts: 234

Why Windows 10 ? > 7 8 9 ??


View Profile
« Reply #1 on: July 28, 2011, 03:47:26 pm »

Was bored and started  messing with the Barrier Page,what do you think about doing this?

"bp_pane" Gradient pointing to -
  Shellstyle:BarrierPage, 4, 1

"bp_divider_line" pointing to -
  Shellstyle:BarrierPage, 7, 1  (Gives option for custom image for the separator in that window)

Edit : maybe give it it's own font/textcolor....

              Just a thought , it being such an important window...Tongue

« Last Edit: July 28, 2011, 04:24:12 pm by davesenior » Logged
Panda X
Administrator
Dedicated Helper
*****
Posts: 1627



View Profile
« Reply #2 on: July 28, 2011, 05:52:11 pm »

Oops, I missed that. Updated: http://vistastylebuilder.com/forum/index.php?topic=1507
Logged
Dave Senior
Beta Tester
Dedicated Themer
*
Posts: 234

Why Windows 10 ? > 7 8 9 ??


View Profile
« Reply #3 on: July 28, 2011, 06:03:02 pm »


   Cool,  just thought I'd throw it out there....
Logged
Panda X
Administrator
Dedicated Helper
*****
Posts: 1627



View Profile
« Reply #4 on: July 28, 2011, 07:28:46 pm »

   Cool,  just thought I'd throw it out there....

If there's anything else I've missed or you would like to see added, just let me know and I'll update it Smiley
Logged
Dave Senior
Beta Tester
Dedicated Themer
*
Posts: 234

Why Windows 10 ? > 7 8 9 ??


View Profile
« Reply #5 on: August 19, 2011, 04:27:05 pm »

Just added all the  states for the command module text when hovered/pressed/selected..... you get the drift.Linked  them to  -

 Explorer & Shell > Explorer > CommandModule > Button > (states)
 Explorer & Shell > Explorer > CommandModule > SplitButtonLeft > (states)
 
For  the CPL ones -

Explorer & Shell > Explorer > Control Panel > CommandModule > Overflow/Help Button > (States)

Does the splitbutton show in the ControlPanel CommandModule text  ? I know its there for view/help

Makes sense to keep them with the location for their normal textcolors....
  They all work so I think it would be a good idea to include them.





 
« Last Edit: August 19, 2011, 05:59:11 pm by davesenior » Logged
Panda X
Administrator
Dedicated Helper
*****
Posts: 1627



View Profile
« Reply #6 on: August 19, 2011, 04:38:15 pm »

Just added all the  states for the command module text when hovered/pressed/selected..... you get the drift.Linked  them to  -

 Explorer & Shell > Explorer > CommandModule > Button > (states)
 Explorer & Shell > Explorer > CommandModule > SplitButtonLeft > (states)
 
For  the CPL ones -

Explorer & Shell > Explorer > Control Panel > CommandModule > Overflow/Help Button > (States)

Does the splitbutton show in the ControlPanel CommandModule text  ? I know its there for view/help

Makes sense to keep them with the location for there normal textcolors....
  They all work so I think it would be a good idea to include them.





 

I thought that was already possible in Aero. Do only normal and disabled work?

I'm not sure, I've never seen a split button in the control panel's command bar.
Logged
Dave Senior
Beta Tester
Dedicated Themer
*
Posts: 234

Why Windows 10 ? > 7 8 9 ??


View Profile
« Reply #7 on: August 19, 2011, 04:44:31 pm »

I thought that was already possible in Aero. Do only normal and disabled work?

I'm not sure, I've never seen a split button in the control panel's command bar.

I think they're the only ones that work-
Explorer & Shell > Explorer > CommandModule > SplitButtonLeft > Normal  shows when you select a picture for instance  .
  I  didn't see anything in the shellstyle next to the other states attributes,maybe I looked in the wrong place .
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!